کُنجاله بازمانده جامدی است که پس از روغنکشی از دانههای روغنی بهجا میماند.بازمانده هر محصولی چون انگور، کنجد، سویا، کرچک و امثال آنها که کوفته یا فشرده و آب و یا روغن آن گرفتهشده باشد کنجاله نامیده میشود. کلزا، تخم پنبه، گوآر، آفتابگردان، هسته زیتون، و... از دیگر دانههایی هستند که از آنها کنجاله به دست میآید.کنجالهها ازنظر پروتئین و مواد غذایی غنی هستند و برای خوراکدهی به ماکیان، ماهیها و دیگر حیوانات ارزشمند هستند. کنجالهها را معمولاً پیش از فروش به قطعات کوچکتر میشکنند یا آرد میکنند.در حال حاضر بیشترین تولیدات کنجالههای سویا که از دانههای سویا است توسط شرکت مدلل صورت میپذیرد، این شرکت انواع
کنجاله سویا یا بهاختصار همان سویا را در انواع کلهر (در بندر امام و کرمانشاه)، نابدانه، به پاک، اتکا، خاور دشت، گلبهار، پلت آرژانتینی، بین و .... به فروش میرساند، لازم به ذکر است انواع کنجالههای سویا ممکن است در انواع دیگری نیز به فروش برسد که لیست اصلیترین و انواع موجود آنها پیش روی شما است.